Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na bielenie zubov
- velky bieliaci efekt mocnevidim
Je to taky cierny prasok trosku cudna chut ale miesam si to s pastou, velky bieliaci efekt mocnevidim
- Produkt sa stále vyvíja, oceňujem priľnavosť pasikov oproti predošlým “ generáciám” pri ktorých mi pásiky behali v ústach , nedržali, ústa plne érijemnXb slín zmiešaných s gélom sú preč .. super
Po 2-3. Dni citlivosť u zubov, ktorú však vyriesim malou prestávkou a pokracujem v používaní, je to proste tak, nie je to však niečo čo by malo používateľa odradiť
Smilepen Power Whitening Serum 30 ml
Pridané: 27. decembra 2023
(naposledy upravené 27. decembra 2023)
Zakúpený v PROFIMED.eu
Výše uvedený produkt jsem si neobjednal a neobdržel. Objednal jsem si Smilepen Instasmile, sérum pre biele zuby, 30 ml. Tento produkt určitě nedoporučuji!!! Dle reklamy účinek za 30 vteřin absolutní nesmysl není vidět žádná změna ani po čtvrtém aplikování.
- Efektívne a šetrné bielenie zubov. Aplikácia pásikov je jednoduchá a na zuboch pevne držia.
Hello Coco Farebný korektor na bielenie zubov 30 ml
Pridané: 11. decembra 2023
(naposledy upravené 11. decembra 2023)
Zakúpený v Pilulka.sk
- Neúčinné
Naozaj funguje
Som maximálne spokojná s produktom "Professional Effects bieliace pásiky 40 ks" Zakúpila som si aj zubnú pastu Crest . Pred tým som absolvovať aj dentálnu hygienu na odstránenie zubného kameňa.
Účinné, krásne vybieli zúbky.
Produkt vôbec nefunguje na zuboch žiadna zmena
- Žiadne bielenie ,veľké sklamanie
Neodporúčam, prehnaná cena za produkt ktorý žiaľ"nefunguje" tak super ako je propagovane všade...
Sklamnie
super ze sa daju kupit aj polovicne balenia
perfektne pasiky, pouzivam dlhodobo a nemenil by som
vobec to nefunguje.. jedine, kde pride k zmene farby je na pokozke, popr. umyvadle
S produktami hello coco som velmi spokojna mam bieliace pasiky,bieliace pero,korektor na bielenie a prasok na bielenie. Konecne mam pocit ze sa bez obmedzeni mozem usmievat a moje zuby su take ake som vzdy chcela mat..dakujem
- krasne balenie
- perfektne vonave
- zuby po tyzdni trosku belsie
uvidime po dlhodobom pouzivani ale zatial dobre
kvalitny produkt z usa
Hello Coco Sweet Mint aktívne uhlie na bielenie zubov 30 g
Pridané: 8. novembra 2023
(naposledy upravené 8. novembra 2023)
Zakúpený v hello coco
- Nefunguje to tak ako to prezentuju. Je to blbost.
Reakcia obchodu hello coco
ďakujeme vám za vašu recenziu.
K produktu prosíme o trpezlivosť, nakoľko produkt nemusí mať úplne rovnaký a rýchly efekt u každého zákazníka, pretože povrch zuba a zubná sklovina sú u každého zákazníka rozdielne. Produkt je potrebné používať v dlhodobejšom meradle, aby boli výsledky viditeľné. Produkt sa najlepšie používa ráno po vyčistení zubov.
hello coco team
hello coco Ultimate Whitening Set
Pridané: 2. novembra 2023
(naposledy upravené 2. novembra 2023)
Zakúpený v hello coco
- Jednoduchá aplikácia.
- U mňa viditeľný vysledok o odtieň svetlejšie zuby.
funguju perfektne!
- nezbadala som bieliaci efekt, trpia ďasná
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »