Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na bielenie zubov
Top, úplne super
Jemný, príjemná chuť. Nie sú citlivé zuby po použití.
- Prijemna chuť
- Ani po niekoľkých použitiach,bieliaci efekt nevidno.
- K vyrobku nebol pribalený žiadny letak s informáciami o požívaní,pritom na obale protuktu je písane,že sa treba riadiť pribalovým letákom.
ďakujeme vám za vašu recenziu.
K produktu prosíme o trpezlivosť, nakoľko produkt nemusí mať úplne rovnaký a rýchly efekt u každého zákazníka, pretože povrch zuba a zubná sklovina sú u každého zákazníka rozdielne. Produkt je potrebné používať v dlhodobejšom meradle, aby boli výsledky viditeľné. Produkt sa najlepšie používa ako post-bieliace ošetrenie, ale môže sa používať samostatne denne alebo pred bielením. Ideálne odporúčame produkt používať ráno po vyčistení zubov klasickou zubnou pastou.
neboli ziadne
pouzivam uz roky bez problemov
uvidíme ako budú fungovať, ale vyzerajú aj držia na zuboch skvele
Výborné,rýchle a bezbolestné bielenie viditeľné hneď po prvom použití.
hello coco team
Výborné výsledky po prvom použití. Výrobok odporúčam.
hello coco team
- Najlepší produkt na domáce bielenie
- dobre pasiky, vysledky vidiet rychlo, pouzivam uz skoro pol roka a som spokojny
- dobra cena
zatiaľ po týždni ťažko hodnotiť výsledky, ale pásiky majú príjemnú chuť a dobre mi držia na zuboch. jemný efekt už je vidieť
- Absolútne zbytočne vyhodené peniaze nič viac. Žiaden účinok ako to je popísané. Sklamanie
Nespokojnosť s produktom
Nulovy vysledok a to moje zuby reaguju dobre na bielacie prostriedky, skusala som to cca 10dni a nic zuby nie su belsie ani o 1 odtien. Vyhodené peniaze.
hello coco team
Tento korektor vôbec nefunguje tak ako je popisované na princípe šampónu, zatiaľ čo mne osobne fialový šampón pomáha, pokiaľ nemáte profesionálne bielené zuby, rozdiel po jeho viacnásobnom použití vôbec nie je, nevidíte. Zbytočne vyhodené peniaze za dobrú reklamu.
hello coco team
zatiaľ som len začala použivať produkt, som spokojná
výhodné menšie balenie
- Zuby viditeľne belšie už po 2-3 použitiach, vydrčímrok
Reakcia obchodu bieliace-pasiky.com
Vážený zákazník,
ďakujeme pekne za pozitívnu recenziu.
S pozdravom,
e-shop Bieliace-pasiky.com
- Veľmi efektívne bielenie
- Viditeľný výsledok za pár dni
- Bez prichúte
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »