Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na bielenie zubov
Bieliace pásiky som si objednala už druhý krát, nakoľko som bola veľmi spokojná s predchádzajucou kúpou, ako aj samotným výsledkom. Zuby som mala viditeľne belšie, ako pred použitím. Určite objednám aj nabudúce.
O.K.
O.K.
- Naozaj to funguje! Krasne biele zuby su vdaka tymto pasikom :)
- Velmi rychle bielenie, ktore aj dlllho vydrzi pri spravnej starostlivosti o zuby
Mega! Tento zazrak naozaj funguje ako ma. Som z tychto bieliacich pasikov doslova nadsena. Odporucam vsetkymi desiatimi.
Zuby mam vdaka nim krasne biele
Budem ich objednavat znova a znova nech su taketo krasne uz stale.
Pomáha s bielenim zubov, účinné.
- Jednoduché použitie, viditeľné a dlhotrvácne vybielenie aj s polovičným balením
- Žiadne
Pásiky aj pasty Crest kupujem opakovane, efekt je skvelý, vydrží mi viac ako 2 roky, trocha zvýšená citlivosť, vtedy stačí pásiky použiť obdeň, mala som obavu z poškodenia skloviny pri opakovanom použití, zuby sú však úplne v poriadku, čo mi potvrdil aj zubár.
Môžem len odporúčať a kupujem naďalej.
Procter & Gamble Crest 3D White Professional Effects bieliace pásiky 40 ks
David
Pridané: 29. februára 2024
(naposledy upravené 29. februára 2024)
Zakúpený v bieliace-pasiky.com
- biely úžasné rychlo bez problemov
Naozaj tieto pásiky beliace a zubná pasta fungujú neveril som tomu ale funguje to brutálne... Som nadšený a urcite si to kúpim v budúcnosti este...
- Pásiky a dokonca polovicne balenie mne osobne vystačí toto vybielenie aj na tri roky pretože zasadne používam pasty iba od tejto značky produktov takze vďaka pastam si to bielenie udržujete samozrejme treba dbať na to že pásiky sú veľmi silne a môžu s toho bolieť zuby čo je pri účinom bieleni bezne ale majú v ponuke aj jemnejšie verzie pre citlivé zuby
- Rýchly efekt
- Viditeľný výsledok po prvom použití
- Ľahká aplikácia
- Kombinácia pásiky pasta dlhodobejší a lepší výsledok
- Rýchle doručenie
- Pomer kvalita cena
- Trošku chvílková citlivosť zubov
S produktami som spokojná, kupujem pravidelne. Rýchly efekt, skvelé výsledky.
Určite odporúčam. Posledné balenie zakúpené s polu s led lampou pre lepší efekt a výsledok bol ovela intenzívnejší. Najlepšie kombinovať spolu s bieliacou pastou.
Produkt funguje na 100%, výsledky je vidieť hneď po prvom použití. Trošku je problém, ak máte citlivé zuby, ja som si ich musela začať dávať až každý druhý deň, pretože ma potom boleli. Avšak táto bolesť pomerne rýchlo ustane. Spokojnosť.
Pouzivam dlhodobo efekt zaruceny
- Vynikajúce
Procter & Gamble Crest 3D White Professional Effects bieliace pásiky 20 ks
Pridané: 26. februára 2024
(naposledy upravené 26. februára 2024)
Zakúpený v bieliace-pasiky.com
- Dobrý deň. Bieliace pásiky mi prišli do 24 hodín. Hneď po prvom bieleni som videla výsledok a to ten, že zúbky boli belšie. Budem objednávať znova. Ďakujem.
- U mňa sú zúbky citlivé
- Kvalitné a výhodou je polovičné balenie
Kúpil som si najskôr tieto pásiky polovičné balenie aby som otestoval či mi to nebude robiť problémy pri citlivosťi zubov . Nebol žiadny problém tak som si doobjednal silnejšie pásiky tiež polovičné balenie a výsledok je neskutočný
- Extrémne rýchle bielenie výsledky vidieť už po 3 aplikáciách
Bieliacie pásiky Crest bielia neskutočne dobre ďakujem za doručenie výsledky je vidno už po 3 aplikáciách hlavne si vyberte aké pásiky vám sedia aby sa nestalo že máte citlivé zuby a kúpite si najsilnejšie pásiky a budú vás bolieť zuby
Ja používam momentálne tie najsilnejšie a problém nemám a výsledky oproti tým žltým hviezdičkam čo som mal v ústave sú neskutočne dobré.
Uz po prvom pouziti viditelny vysledok
- funguje
Pásiky som používal aj v minulosti a bol som s nimi spokojný. Fungujú už po pár použitiach. Nepociťujem ani žiadnu citlivosť zubov alebo ďasien, napriek odhaleným zubným krčkom. Produkt určite odporúčam vyskúšať.
- ucinne v pohodli domova
Bieliace pasiky Crest odporucam, objednavam opakovane a vysledok je super. Zubky pekne vybieli a u mna osobne je to bez citlivosti zubov. Produkt mozem len odporucit a to vsetkymi desiatimi.
Procter & Gamble Crest 3D White Professional Effects bieliace pásiky 20 ks
- Rýchlosť dodania
- Originálne kvalitné produkty
Splnilo moje očakávania, nekupovala som prvý ani posledný krát
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »