Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na bielenie zubov
- Nedrží na spodných zuboch
Spodný bieliaci pásik nedrží na spodných zuboch ani 15 min. U mňa teda zbytočne vyhodené peniaze. Tieto som kúpila 1 a posledný x.
Reakcia obchodu bieliace-pasiky.com
Ďakujeme za hodnotenie. Pásiky Supreme ako jediné z ponuky nemajú Advanced Seal technológiu silnejšieho prilepenia na zuby. Vedeli ste o tom, keď ste si ich objednávali, keďže je to uvedené nielen v popise produktu, ale aj na ďalších miestach na webstránke. Neznamená to ale že nedržia na zuboch. Na zuboch držia dostatočne. O tom svedčia skúsenosti našich zákazníkov s týmito pásikmi počas predošlých 11 rokov. Asi to len porovnávate s pásikmi série 3D White, ktoré majú Advanced Seal technológiu silnejšieho prilepenia na zuby. Preto sa Vám zdá, že pásiky akoby nedržali pevne. Avšak to pri bielení ani nie je potrebné. Stačí to, že zo zubov nepadajú. :) Účinkujú aj keď sa trebárs mierne hýbu.
- Odskúšané, naozaj bielia
Reakcia obchodu bieliace-pasiky.com
Ďakujeme za hodnotenie. :)
- Cena, účinnosť
Produkty opalesence používam raz za pár rokov a vzdy po 2 týždňoch mám krajšie a biele zuby. Použitie je jednoduché aké odporúčam sa pred použitím poradiť či už u zubára alebo na ústnej hygiene kde vám vedia poradiť ako často si zuby človek môže bieliť
- Rýchle viditeľne výsledky aj na povodne bielych zuboch. Spozorujete na základe fotiek pred a po
Citlivé zuby prvé dni
- Maximálna spokojnosť, výsledky vidieť už po prvých použitiach
Skvelé výsledky produkt som si zakúpila druhýkrát a som maximálne spokojná.
- Opakovaná kvalita...
- Veľmi milo prekvapená. Nečakala som zázrak, no skutočne to pomohlo k belším zubom :)
Nevidím po užívaní ,že by sa neak obielila zuby.Pre mňa zbytočný produkt i keď mám biele zuby.
Pasiky viditelne vybielia, už po štyroch pouzitiach sú zuby viditeľne belšie, čo som si všimla nie len ja, ale aj okolie. Po celkovom použití sú zuby nádherné. No uvedomujem si osobitosť každého chrupu. Par mojich priateľov si ich zakúpili tiež a fungujú aj u nich. Odporúčam produkt.
Ďakujeme pekne. :)
e-Shop Bieliace-pasiky.com
- Bez účinku, suchá lepiaca páska
Pásiky som začala používať v deň doručenia, cítila som zvýšenú citlivosť zubov, ktorá ale po troch dňoch zmizla ..výrobok používam 6 deň, pokračujem ďalej s bielenim.
- jemné bielenie zubov
- oproti klasickému hello coco ma sviežu príchuť mäty
Z mňa super. Nerobí to síce žiadne zázraky na počkanie, ale po určitom čase je reálne vidieť že zuby o pár odtieňov obeleli. A plusom je, že po umytí sú zuby hladké ako po ústnej hygiene :)
Na stvrty den pouzivania pasikov som mala pocit, ze mi spalia zuby. Strasna bolest, na prekvapenie zuby neboli az take citlive ako pocas tych 30min. Celkovo som vydrzala s bielenim 6 dni. Za mna bieliacie pasiky CREST su sice drahsie, ale po 4 dnoch mate krasne vybielene zuby.
Top produkt
- Bolestivé zuby
- bieliaci efekt a lepšie účinky ako zubná pasta
Dobrý večer, práve som otvorila krabicu, ktorá bola iba takto zabalená a bolo v nej len 13 pásikov. Zaplatila som za to necelých 65€! Posielam fotku! Som znechutená z toho, že som bola oklamaná. Prosím si peniaze späť alebo zvyšok pásikov.
- Naozaj pekné vybielenie, ani nepotrebujete použiť celé balenie
- Fakt funguje, maximálne spokojná
- Žiadne
Hneď po prvom použití som cítila zvýšenú citlivosť/ bolesť zubov počas celého dňa. Produkt som skúsila po dvoch dňoch opäť a výsledok bol rovnaký. Nepríjemná citlivosť a bolesť zubov. V balení som nenašla žiadne informácie o vedľajších účinkoch.
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »