Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na bielenie zubov
- jednoduchá aplikácia
- vypínač na kábli sa pri používaní pomerne dosť zahrieval
Moja prvá skúsenosť s bieliacou sadou na zuby. V balení ma prekvapili tri ceruzky, ktoré svojim objemom bohato stačia na niekoľko bieliacich cyklov. Samotná aplikácia je pomerne jednoduchá a zvládne ju naozaj každý. V balení som našla anglický a slovenský návod. Pripojenie UV svetla na mobil mi príde praktické keď doma nemáte batérie, na druhú stranu vypínač na kábli sa pri používaní pomerne dosť zahrieval. Za necelý týždeň sú zuby naozaj belšie a sadu by som objednala určite znova.
- Možnosť pripojenia k telefónu
- Pohodlné mäkké Uv svetlo do úst
- Krásne vybieli
- Žiadne nežiaduce účinky
- Vhodné aj pre citlivé zuby
Veľmi sa mi páči, že Uv svetlo, ktoré vkladáte do úst je veľmi pohodlné a jeho pripojenie k mobilu je super, balenie vyzerá veľmi pekne, elegantne. Zuby bielim každý večer a podľa stupnice, ktorá je priložená, vidím krásne rozdiel o cca 2 odtiene. Takže paráda a ja môžem len odporučiť
- Začala som polovičným balením , už po pár dňoch naozaj vidím výsledky , chodím pravidelne na dentálnu hygienu ale zuby som nemala takto pekne biele, určite si kúpim znova ďalšie balenie ..
Žiadne
Reakcia obchodu bieliace-pasiky.com
Ďakujeme za pozitívnu recenziu. :)
Bieliace-pasiky.com
- super pásiky
- osvedčená klasika
- aróma
- nebolia zuby
Vyskúšal som prvýkrát iné bielenie než Crest a som spokojný.
- funguju
- dizajn
- zloženie
- účinok
Používanie je veľmi jednoduché. Po vyčistení zubov na prednú stranu zubov nanesiete slabú vrstvu bieliaceho gélu perom. Do úst vložíte led svetlo, pripojíte k mobilu a už iba 16 minút čakáte. Po týždni používania už sú vidieť výsledky. Vzhľad je veľmi pekný.
- Balenie
- Náustok
- Samotná účinnosť bielenia
- Funguje len na pripojený telefón
- Dlhá šnúra
Musím priznať, že ma táto sada zaujala primárne svojim vzhľadom. Je v krásnej krabičke, led náustok je obrandovaný a celkovo sada vyzerá luxusne. Čo sa týka funkčnosti, led náustok si musíte prepojiť s telefónom (inak nefunguje). Je pravda, že mne to napríklad vyhovuje, pripojím sa k telefónu, zapnem bielenie a 15 minút pozerám do telefónu :) avšak ak by tú dobu bielenia chcel človek tráviť nejako zmysluplnejšie, bude to asi komplikovanejšie, pretože okrem šnúry musíte ťahať aj telefón. Bielenie je ale fajn, zuby mám belšie o 3 odtiene, takže sada splnila moje očakávania.
osvedcene pasiky
- pekne vonaju a dobre drzia na zuboch ani z nich zuby nebolia
- dobre držia
- jemné
vhodné pre ženy (odporúčam), jemné a s príjemnou kokosovou arómou
- fungujú
- trošku agresívnejšie než iné
aplikáciu na hodinu nevydržím, mám potom už v ústach moc slín. sú naviac trochu agresívnejšie než klasické Profesional Efekt. ale viditeľne zuby bielia, vidím to už po 2 dňoch
nemám z toho očakávaný efekt.... možno v ďalšej etape...
- používam už roky a som spokojná
- viditelne bielejšie zuby
super pásiky
- Praktické a rýchle použitie
- Bez zápachu aj chute
- Rýchlosť
- Viditeľné výsledky
Super výsledok hneď po prvom použití, jednoduchý a pochopiteľný návod, žiadna zlá vôňa ani chuť, prepojenie s telefónom bez chybičky, doba trvania bielenia je ideálna, za mňa môžem len odporučiť, budem používať naďalej a teším sa na pokroky a super zmeny!
- kvalita
- viditeľné bielenie
budú ako darček pre krstnú, kvalitné pásiky ktoré naozaj fungujú. sama používam už roky
určite by som zakúpila znova
originálne pásiky v super zľave
perfektné pásiky
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »