Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na bielenie zubov

Procter & Gamble Crest 3D White Professional Effects bieliace pásiky 20 ks

Procter & Gamble Crest 3D White Professional Effects bieliace pásiky 20 ks

Overený zákazník bieliace-pasiky.com Nanu

Pridané: 18. januára 2023

(naposledy upravené 18. januára 2023)

Zakúpený v bieliace-pasiky.com

Odporúča produkt

S výrobkami som spokojná. Nakoľko mám dosť biele zuby, chcela som iba oživiť belosť zubov a to sa aj podarilo. Uvidím, ako dlho mi to vydrží. Spokojnosť.

Reakcia obchodu bieliace-pasiky.com

Ďakujeme za pozitívnu recenziu, aj keď tým 20 percentám trochu nerozumieme :) Asi preklep. Ďakujeme.
Bieliace-pasiky.com

Pridané: 9. januára 2023

• efekt
  • citlivosť

Bieliacim pásikom som sa kvôli veľmi citlivým zubom skôr vyhýbala, ale tieto pásiky neobsahujú peroxid a sú tak oveľa prívetivejšie. Po každodennom užívaní som po dvoch aplikáciách necítila nič, potom už ma zuby začali pri bielení bolieť, ale určite nie natoľko, aby som musela prestať pásiky používať (ako sa u bieliacich produktov niekedy stáva). Balenie obsahuje 14 pásikov na horné a 14 na dolné zuby a čakala som o dosť komplikovanejšiu aplikáciu. Akonáhle si vopred vyčistené zuby osuším obrúskom, pásiky idú jednoducho nalepiť a držia skvele. Genetika vo farbe zubov hrá rolu a v rodine bohužiaľ šťastie na biele zuby nemáme, ku všetkému každý deň pijem kávu, ktorá bielym zubom práve nepomáha a niekomu inému sa tak skôr podarí zuby vybieliť diametrálne viac, ale ja som rada aj za cca 3 odtiene ( podľa priloženého indikačného prúžku).

• Pásiky zuby vybielili
  • Smykaju sa na zuboch

Odporúčam pásiky, avšak lepšie sú pásiky s Advanced Seal technológiou.

Reakcia obchodu bieliace-pasiky.com

Ďakujeme za pozitívnu recenziu. :)
Áno, pásiky Supreme ako jediné z celej ponuky Crest nemajú Advanced seal technológiu silnejšieho prilepenia na zuby. Je to uvedené v popise produktu a taktiež na ďalších miestach na webe, napríklad v porovnávacej tabuľke a podobne. Každopádne na zuboch držia dostatočne. Prípadné jemné posuny na zuboch počas tých 30 minút bielenia efektu nijako neprekážajú. Pásiky účinkujú aj keď sa mierne občas na zuboch posunú.
Ešte raz ďakujeme za pozitívnu recenziu. :)
Bieliace-pasiky.com

Neodporúča produkt

Veľmi zlá skúsenosť so spoločnosťou Bieliace-pasiky.com, Z 18 bieliacich pásikov iba 3 pásiky mali reálne bieliaci gél, ostatné boli suché pásiky bez gélu a hlavne bez účinku. LED lampa po 2 dňoch miesto 5 minút bielenia fungovala len pol minúty. keď som písala sťažnosť na [email protected] odpísal mi zrejme arogantný majiteľ garážovej firmy so samými urážkami, že určite nie je možné, aby práve môj jediný produkt z milióna bol chybný, aby som ho neohovárala a nešpinila im dobré meno. To, že ja som vyhodila 90 Eur za nekvalitný produkt ho nezaujímalo, že vraj ja jediná som sa sťažovala a bola nespokojná, (ostatné negatívne recenzie na internete zjavne nebral do úvahy). Žiadala som o náhradu pásikov, na to mi bolo povedané, aby som im poslala produkt na reklamáciu. Ako fakt? Tie zožuvané pásiky, ktoré som používala im mám poslať na reklamáciu? Vôbec ma nezaujíma, čo mi tu napíše majiteľ firmy ako odpoveď, nech si rieši svoje komplexy niekde inde, ja tam už rozhodne nakupovať nebudem a takisto som odradila od nákupu všetkých mojich známych. Myslím, že sťažnosti sa dajú riešiť úplne inak ako ich rieši majiteľ/zamestnanec tejto firmy. Za mňa nula hviezdičiek, zbytočne vyhodené peniaze a kontakt so zákazníkom mínus 100 bodov.

Reakcia obchodu bieliace-pasiky.com

Tak táto arogantná pani sa snaží silou mocou kamuflovať a písať tieto klamlivé recenzie kde sa len dá. K tejto pani sme napísali dlhé vyjadrenie aj v recenziách e-shopu, keďže samozrejme aj tam dala recenziu. :) Prosíme prečítať tam. Tu len vyjadrenie v krátkosti:
- "garážová firma" - náš e-shop je najväčším e-shopom so sortimentom značky Crest v strednej Európe. Pôsobíme na 3 trhoch EÚ už viac ako 12 r. Máme ako jediný e-shop široko ďaleko na okolí v ponuke kompletný sortiment značky Crest. Predávame zaručené originály dovezené priamo z USA. Máme tisíce spokojných a pravidelných zákazníkov, o čom svedčia aj tisíce pozitívnych recenzií overených reálnych zákazníkov. :)
- pani na nás hneď v 1.maili zaútočila, podľa nej vraj MY, 12r. fungujúci a overený e-shop, predávame fejky. :) Pani toto nejako v jej "recenzii" zabudla spomenúť.
- napísali sme jej všetky inštrukcie k tomu, ako má produkt poslať na reklamáciu. Prečo tak neurobila, dodnes nevieme. Prečo neposlala na reklamáciu aspoň tie zvyšné aplikácie, ktoré vôbec nepoužila a taktiež lampičku? A prečo ich vlastne používala, keď o nich takto píše?... zadarmo nerozdávame.
Odporúčame prečítať tie tisíce iných recenzií našich zákazníkov, ktoré nájdete na heureke. Táto jedna je nepravdivá a napísaná pani špekulantkou...

Overený zákazník Testuj.to Markéta

Pridané: 21. decembra 2022

• Jednoduchosť aplikácie produktu
  • Praktickosť balenia
  • Cena produktu

Produkt mi bol doručený celkom rýchlo,.. to bolo fajn:) balenie produktu je pekné, pekná krabička, v nej pekné praktické balenie korektora s dávkovačom typu pumpička. Aplikácia je teda veľmi jednoduchá, rýchla a to mi osobne veľmi vyhovuje. Príchuť aj konzistencia sú príjemné v ústach, to je tiež plus. Produkt má výrazne fialovú farbu, čo nie je vôbec problém.. na zuboch potom nezostáva, ľahko sa vyplachuje. Po vyskúšaní musím povedať, že účinok je naozaj poznať. Zuby sú minimálne o odtieň svetlejšie, vyzerajú pekne, za seba tento korektor môžem odporučiť:)

Overený zákazník Testuj.to Tereza

Pridané: 21. decembra 2022

• cena
  • balenie
  • vzorkovník
  • uvítala by som viac pásikov v balení

Pásiky sme vyskúšali s priateľom.
Ja som už predtým pár bieliacich prípravkov na zuby mala, avšak tieto musím jednoznačne pochváliť.
V balení je aj vzorkovník, ktorý vám ukáže o koľko ste svoje zuby vybielili.
Po použití nie sú zuby citlivé. Ja mám zuby svetlejšie, stačilo mi použiť 2x pásik.
Priateľ mal zuby tmavšie ako ja, vyskúšal 3x a rozdiel je badateľný.

Overený zákazník Testuj.to Zuzana

Pridané: 19. decembra 2022

• pekné balenie
  • balenie po jednej aplikácii
  • škála pre porovnanie
  • jednoduchá aplikácia
  • skvelý výsledok
  • nič

Bieliace pásky Hello Coco zaujmú už na prvý pohľad svojim dizajnovým balením. Pásiky sú balené na každé použitie zvlášť. Páči sa mi, že súčasťou je aj škála belosti zubov na porovnanie výsledku. Aplikácia je jednoduchá a časovo nenáročná. Po sňatí pásikov nie sú zuby citlivejšie ako predtým a výsledok bielenia tiež stojí za to.

Overený zákazník Testuj.to Klára

Pridané: 18. decembra 2022

• Jednoduchá aplikácia
  • Príjemná kokosová chuť
  • Pásiky v ústach počas pôsobenia vôbec nevnímate
  • Šetrné zloženie
  • Výsledok by mohol byť viditeľnejší, ale zatiaľ som vyskúšala len 2x

Musím povedať, že účinok bieliacich pásikov ma celkom milo prekvapil. Vzhľadom na to, že vybielenie je skôr optické som čakala, že efekt bude jednorázový a po vyčistení zubov zmizne. Nakoniec ale vybielenie vydržalo cca 5 dní a až potom začali zúbky zase trochu žltnúť. Aplikácia je veľmi jednoduchá, skoro neviete, že tu pol hodinku máte niečo na zuboch.

Overený zákazník Testuj.to Veronika

Pridané: 18. decembra 2022

• mentolová príchuť
  • pekný obal
  • mierne vybielenie zubov aj po pár dňoch
  • občas bolo zložité vytlačiť pumpičkou obsah na kefku

Produkt ma milo prekvapil, trošku som sa bála, že nebude vhodný na citlivé zuby, ale vôbec nič som necítila. Naopak len sviežu mentolovú príchuť a potom som si už užívala len trochu belšie zuby. Tento produkt ešte nemám vypotrebovaný a myslím si, že pre lepšie výsledky je rozhodne potrebné testovať ho dlhšiu dobu. Môžem ale už teraz povedať, že výsledky vidím a zuby sú naozaj belšie.

Overený zákazník Testuj.to Michaela

• Jednoduchá aplikácia pásika
  • Dlhá doba pôsobenia

S bieliacimi pásikmi som spokojná. Aplikácia je veľmi jednoduchá. Stačí len vybrať a naniesť na osušené zuby. Výsledky sú vidieť už po pár použitiach. Pásiky sú balené každý zvlášť, čo je praktické na cesty. Malá nevýhoda je, že doba pôsobenia je na dlhšiu dobu.

Overený zákazník Testuj.to Iva

• Naozaj je poznať rozdiel
  • Chýbal návod použitia

Pekný vzhľad nádoby. Dobre sa aplikuje. Produkt som mala možnosť vyskúšať pred niekoľkými dňami a som veľmi prekvapená s výsledkami. Po 5 použití som videla zmeny také, aké sa písali. Prípravok som používala ako normálnu pastu na zuby a potom som si ich ešte čistila normálnou. Jediné mínus je, že mi tam chýbal návod.

Overený zákazník Testuj.to Sabina

• Rýchle a jednoduché použitie
  • Príjemná mentolová chuť
  • Vyditeľný výsledok
  • Nenašla som nič čo by sa mi nepáčilo

Už po prvom použití je na zuboch vidieť rozdiel, čo ma osobne veľmi prekvapilo, aj príjemná mentolová chuť, ktorá oproti iným bieliacim prípravkom je veľmi peroxidová. Rozdiel na fotkách je jeden týždeň. Použitie je veľmi jednoduché a rýchle, rozhodne tento produkt môžem odporučiť.

Overený zákazník Testuj.to Alena

Pridané: 16. decembra 2022

Odporúča produkt
  • Krásne balenie, vhodné aj ako darček
  • Väčšie množstvo
  • Účinnosť po krátkom čase
  • Nenašla som nič

Tento produkt môžem vrelo odporučiť, predčil moje očakávania. Na trhu je veľa prípravkov na bielenie zubov, tento používam približne týždeň a už po tak krátkom čase vidím výsledky, samozrejme k tomu používam ešte bieliacu pastu, ale aj tak sú zuby o odtieň belšie, hladké, čisté a lesklé. Má hustejšiu formu, čo oceňujem a krásne pení. Kúpim si určite ďalšie balenie a budem v bielení pokračovať.

Overený zákazník Testuj.to Sára

Pridané: 15. decembra 2022

• Funkčné
  • Príjemná chuť
  • Jednoduché používanie
  • Citlivejšie zuby

Korektor Hello Coco má príjemné použitie a jednoduchú aplikáciu, oproti iným produktom na bielenie. Stačí použiť namiesto klasickej zubnej pasty, čo ma na tomto produkte zaujalo najviac. Efekt je navyše viditeľný po pár použití.
Za mňa skôr odporučím ako udržiavací krok po bielení, aj keď aj bez neho má svoj efekt.

Pridané: 14. decembra 2022

• balenie produktu
  • svieža chuť
  • veľkosť balenia
  • jednoduchosť použitia

Farebný korektor na bielenie zubov má príjemnú sviežu chuť a zanecháva pocit dlhodobej sviežosti. Jednoduché dávkovanie vďaka pumpičke. Páči sa mi dizajn produktu a veľkosť balenia, ktoré vydržia dlhšiu dobu. Už po niekoľkých použitiach sú zrejmé prvé výsledky.

Overený zákazník Testuj.to Veronika

Pridané: 14. decembra 2022

Odporúča produkt
  • Bez chuti a bez zápachu

Zatiaľ som ešte vo fáze testovania.
Pásiky si dávam každý deň na 30 minút, podľa návodu.
Ale už po prvých dňoch vidím rozdiel.
Zuby nie sú citlivejšie.
Možno mám len problém s vybielením 4. zubov. Ale to bude ich postavením v ústach.
Podľa mňa nemá bieliaca zložka žiadnu chuť. Čo je veľká výhoda.

• jednoduchá aplikácia
  • dlhá výdrž
  • dizajn balenia
  • Výroba produktu v číne

S bieliacim korektorom hello coco som spokojná. V balení nájdete iba fľaštičku s tekutinou, ktorej aplikácia je veľmi jednoduchá. Páči sa mi aj dizajn produktu. Ocenila by som aj kompaktnosť celého balenia. Fľaštička je celkom malá a zmestí sa do každej tašky.

Overený zákazník Testuj.to Nika

• Jednoduchá aplikácia
  • Svieži dych
  • Svetlejší odtieň zubov
  • Nepoškodená sklovina
  • Žiadny problém s citlivými ďasnami

Oceňujem jednoduchú aplikáciu, pretože stačí len 2 minúty poriadne vyčistiť zuby korekčnou pastou a potom vypláchnuť ústa. Potom sú zuby o odtieň svetlejšie. Aplikáciu možno vykonávať denne alebo po bielení, ako konečná fáza. Potom žiadny problém s citlivými ďasnami.

Overený zákazník Testuj.to Eliška

• Škvrny krásne svetlajú
  • Chuť
  • Farbí kefka
  • Konzistencia

Korektor sa veľmi ľahko používa, stačí iba jedno streknutie na kefku a človek môže aplikovať. Bohužiaľ prípravok farbí vlákna kefky. Chuť korektora nie je nepríjemná. Po 10 dňoch, čo prípravok používam, už je trošku vidieť zmena farby zubov. Myslím si, že po dlhšej dobe budú všetky zuby biele bez farebných škvŕn.

Overený zákazník Testuj.to Tomáš

• Rýchle použitie
  • Žiadna pachuť
  • Opticky vybieli
  • Zaujme obalom
  • Nutné používať pravidelne dlhšiu dobu
  • Pre milovníkov kávy a fajčiarov zbytočné. Bielenie nevydrží.
  • Nutné pred použitím poriadne osušiť zuby inak páska nedrží a to je veľmi zložité

Vyskúšal som pásiky. Aplikácia je jednoduchá. Nie je to nepríjemné. Po treťom použití sa zuby zdali belšie. Spočiatku sa jedná iba o optické vybielenie ale po dlhšom použití, teda po použití celého balenia sa zlepšil odtieň zubov o tri stupne. Pre milovníka kávy ako som ja je nutné používať stále. Vybielenie nevydrží.

Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25