Poradňa Procter & Gamble polovičné balenie Crest Supreme Professional 42 ks

Autor: | Vložené: 21.08.2018 000 21:38 | Témy: Poradňa Procter & Gamble polovičné balenie Crest Supreme Professional 42 ks

Biele flaky na prstoch

Dobry den,

je to v poriadku ked po aplikacii zostanú na bruskach prstov, ktorymi pritlacam pásiky k zubom, biele flaky akoby po peroxide? Je jemne citit brnenie a idu len velmi tazko zmyť kefkou a studenou vodou.

Dakujem vopred za odpoved.

  • www.bieliace-pasiky.sk

    www.bieliace-pasiky.sk

    21. augusta 2018

    Dobrý deň,

    poprosíme Vás prečítať si návod na použitie = informačnú brožúrku. Tam sa to všetko píše. Píše sa tam aj o úplne bežných fľakoch, ktoré znamenajú okrem iného aj to, že ste neabsolvovali pred bieliacou kúrou dentálnu hygienu, ale aj o jemnom brnení, ktoré je úplne normálnou bežnou neškodnou sprievodnou reakciou každého účinného bielenia zubov.

    Návod na použitie je nutné čítať. Preto Vám schválne k tejto téme neodpovieme podrobnejšie, keďže v brožúrke to nájdete všetko krásne podrobne a jednoducho rozpísané. Nemôžete používať produkt na bielenie zubov bez toho, aby ste si prečítali návod na použitie.

    Gél sa nezmýva ťažko. Z niektorých miest je potrebné ho umyť kefkou, ale nie je na tom nič zložité. Pre biele zuby treba aj niečo vydržať. Ďakujeme.

    Poprosíme Vás tieto otázky nesmerovať sem na heureku, keďže tu tieto otázky v poradni nikto nesleduje a Vašu otázku sme si všimli len úplnou náhodou. Pýtajte sa normálne e-mailom, lebo ak budete písať otázky sem, je možné, že nedostanete žiadnu odpoveď. Ďakujeme za pochopenie.

    Bieliace-pasiky.com

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie (1)
    • Hana

      21. augusta 2018 - Hana

      Dobry den,

      pouzivam uz druhe balenie zakúpené od vas. A navod som si precitala pred kazdym bielenim. Dakujem za upozornenie. No ja som pisala, ze fliačiky ostavaju na BRUSKACH PRSTOV. Nie o flakoch na zuboch. O podráždení pokožky som citala.

      Prajem pekny vecer.


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.